Διαμονή

traditionalΗ κατασκευή του Tarra είναι τέλεια εναρμονισμένη με το παραδοσιακό ύφος και τη πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου, προσαρμόζοντας αρμονικά το μάρμαρο, το ξύλο, τη πέτρα και τα σιδερένια κάγκελα, σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος των κτιρίων και τις λιτές γραμμές, δίνουν την τελική πινελιά ξεκούρασης, ηρεμίας και ευεξίας.

Τα διαμερίσματα στο Tarra έχουν  διαμορφωθεί προσαρμόζοντας στοιχεία της κρητικής αρχιτεκτονικής και του σύγχρονου τρόπου ζωής, ώστε να αισθάνεται ο επισκέπτης την υψηλή αισθητική και άνεση που αναζητά από ένα ξενοδοχείο.

Το Tarra διαθέτει δίκλινα δωμάτια, στούντιο και μικρά διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομα air-condition, ευρύχωρο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, δορυφορική TV, χρηματοκιβώτιο, μικρή κουζίνα, όλα έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στην πισίνα ή στην θάλασσα.
Το Tarra έχει την δυνατότητα να φιλοξένει άτομα με κινητικά προβλήματα, ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο είναι διαθέσιμο.

Το Tarra, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, λαμβάνει μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και εφαρμόζει πρακτικές εξοικονομήσεις ενεργείας και ανακύκλωσης.

Online Κρατήσεις

 
Copyright © 2014 Tarra Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. 1042Κ032Α0155900 scripta