Η Φιλοσοφία μας

Tarra Hotel

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία
ή διευκρίνηση σχετικά με την κράτηση σας!

Η οικογένεια και το προσωπικό του Tarra με χαρά θα βρίσκονται δίπλα σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας. Θα σας προτείνουμε δραστηριότητες, αξιοθέατα και μέρη για διασκέδαση στην περιοχή. Αλλά και πριν ακόμα φτάσετε στο ξενοδοχείο μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την κράτηση σας. Θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να έχετε μια αξέχαστη διαμονή στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Οι παροχές μας

Στην οικογένεια μας εκτός από το Tarra Hotel ανήκουν η ταβέρνα, το κομμωτήριο και το Mini
market που βρίσκονται δίπλα στο ξενοδοχείο, προσφέροντας στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη
εμπειρία διαμονής και υπηρεσιών. Έχουμε φροντίσει ώστε οτιδήποτε χρειαστείτε να βρίσκεται
μόλις λίγα λεπτά μακριά σας, ώστε οι διακοπές σας στο Tarra να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετες.

γεωργιούπολη ξενοδοχεία - Tarra Hotel Γεωργιούπολη Κρήτη

Πισίνα

Απολαύστε τον υπέροχο Κρητικό ήλιο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου μας. Χαλαρώστε κάνοντας ηλιοθεραπεία, διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο ή πίνοντας έναν δροσερό χυμό. Παρέχονται δωρεάν πετσέτες.

γεωργιούπολη ξενοδοχεία - Tarra Hotel Γεωργιούπολη Κρήτη

Mini Market

Προμηθευτείτε οτιδήποτε σας είναι απαραίτητο για τη διαμονή σας στο mini market του ξενοδοχείου μας. Βρείτε από διάφορες λιχουδιές, μέχρι είδη πρώτης ανάγκης.

γεωργιούπολη ξενοδοχεία - Tarra Hotel Γεωργιούπολη Κρήτη

Ταβέρνα

Στο Tarra Hotel υπάρχει ταβέρνα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακές συνταγές της Κρήτης. Η ταβέρνα μας παραμένει ανοιχτή όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι ανοιχτή προς όλους.

γεωργιούπολη ξενοδοχεία - Tarra Hotel Γεωργιούπολη Κρήτη

Κομμωτήριο

Εάν επιθυμείτε να παραμένετε όμορφες και περιποιημένες και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, τότε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μας επιβάλλεται! Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.